Author: adfd

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_single_image image="19614" img_size="full" alignment="center" qode_css_animation=""][vc_empty_space height="42px"][vc_column_text] Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës ka marrë pjesë në prezantimin online të projektit më të ri për angazhimin e Diasporës në vendlindje. Ai do të jetë programi “Migrim & Diasporë”, për angazhimin...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]Botohet Periodiku i dytë për vitin 2020, "Diaspora Shqiptare”, Analiza dhe Studime    Fondi Shqiptar i Zhvillimit të Diasporës realizoi botimin e Periodikut të dytë për vitin 2020, "Diaspora Shqiptare”, Analiza dhe Studime....

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]THIRRJE PËR EKSPERTË PËR PËRGATITJEN E “RAPORTIT VJETOR 2020 TË FONDIT SHQIPTAR PËR ZHVILLIMIN E DIASPORËS”   Përshkrim i përgjithshëm për shërbimin më sipër, është: Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës (FSHZHD), në kuadër të projektit “Diaspora Shkencore si një Faktor...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_single_image image="19558" img_size="full" alignment="center" qode_css_animation=""][vc_empty_space height="42px"][vc_column_text]Në ditën e dytë të takimit XV vjetor ndërkombëtar të Institutit ALB-SHKENCA, të organizuar në bashkëpunim me Universitetin “Hasan Prishtina” të Prishtinës dhe me përkrahjen e Ministrit të Drejtësisë të Republikës së Kosovës...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Një vjetori i Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare erdhi ndryshe! Me qindra pjesëmarrës virtualë nga vende të ndryshme të botës ndoqën këtë event nëpërmjet platformës zoom. Aktiviteti u hap me fjalën e kryetarit të Dhomës së Biznesit të Diasporës...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Forumi Virtual "Kontributi i të Rinjve Shqiptarë në Diasporë",   Forumi virtual i organizuar nga Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës, bëri bashkë në një takim të rinjtë shqiptarë në Diasporë. Takimi u zhvillua virtualisht për shkak të kushteve të...

NJOFTIM PËR KONKURIM PËR VEND TË LIRË PUNE PRANË FONDIT SHQIPTAR PËR ZHVILLIIMIN E DIASPORËS   POZICIONI I PUNËS: EKSPERT PROJEKTI PRANË DREJTORISË SË PROJEKTEVE DHE MBËSHTETJES SË SIPËRMARRJES SË DIASPORËS.      Përshkrim i përgjithshëm i punës për pozicionin më sipër, është:   Kontribuon në realizimin efektiv të objektivave...

NJOFTIM PËR KONKURIM PËR VEND TË LIRË PUNE PRANË FONDIT SHQIPTAR PËR ZHVILLIIMIN E DIASPORËS   POZICIONI I PUNËS: SPECIALIST PROJEKTI/ IT, PRANË SEKTORIT TË MBËSHTETJES SË SIPËRMARRJES SË DIASPORËS, DREJTORIA E PROJEKTEVE DHE MBËSHTETJES SË SIPËRMARRJES SË DIASPORËS.        Përshkrim i përgjithshëm i punës për pozicionin më...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës - Marrëveshje bashkëpunimi me Prointegra   Pandemia që pushtoi botën në fillim të këtij viti, përtej ndikimit rrënjësor që pati në jetën e secilit individ në tokë, vërtetoi një përshtypje të krijuar prej kohësh...

NJOFTIM PËR KONKURIM PËR VEND TË LIRË PUNE PRANË FONDIT SHQIPTAR PËR ZHVILLIIMIN E DIASPORËS     POZICIONI I PUNËS: PËRGJEGJËS I SEKTORIT TË FINANCËS, DREJTORIA E FINANCËS DHE SHËRBIMEVE MBËSHTETËSE        Përshkrim i përgjithshëm i punës për pozicionin më sipër, është:   Bashkërendon veprimtarinë financiare, administrimin e fondeve...