Bashkëpuno me ne

BASHKËPUNO ME NE

Jeni individ, biznes apo organizatë dhe keni një ide projekti apo dëshironi të kontribuoni në projektet aktuale në bashkëpunim me Fondin Shqiptar të Zhvillimit për Diasporën?

FSHZHD ka për mision nxitjen e prirjeve filantropike/donacioneve dhe investimeve të anëtarëve te Diasporës në përpjekjet për zhvillimin social-ekonomik e kulturor në Republikën e Shqipërisë dhe jashtë saj.

Ne mirëpresim propozimet, projekt-idetë tuaja dhe çdo formë bashkëpunimi.

Për më tepër, shprehni interesin tuaj duke dërguar email në adresen info@adfd.al