Aktivitete

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Forumi Virtual "Kontributi i të Rinjve Shqiptarë në Diasporë",   Forumi virtual i organizuar nga Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës, bëri bashkë në një takim të rinjtë shqiptarë në Diasporë. Takimi u zhvillua virtualisht për shkak të kushteve të...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text] Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare, Fondi i Zhvillimit të Diasporës në bashkëpunim me Ministrin e Shtetit për Diasporën, z. Pandeli Majko kanë zhvilluar një aktivitet ku u prezantua puna e deritanishme e këtij organizimi dedikuar plotësisht sipërmarrjes...

Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës fton profesionistë të fushës së mjekësisë që jetojnë jashtë Shqipërisë të marrin pjesë në Takimin e Mjekësisë në Diasporë, i cili do të zhvillohet më 20 shkurt në Tiranë. Në linkun e mëposhtëm mund të gjeni një kopje të draft...

Për herë të parë, organizohet "Samiti i Grave të Biznesit” në datat 16, 17 dhe 18 Janar 2020 në Hotel Rogner, Tiranë. Eventi organizohet nga Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës, nën kujdesin e Ministrit të Shtetit për Diasporën me mbështetjen e Ministrit të Financave...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][image_slider_no_space on_click="prettyphoto" height="300" navigation_style="light" highlight_active_image="yes" images="18492,18493,18494,18495,18496"][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_column_text]Zhvillon punimet konferenca “Itali dhe Shqipëri, një portë e hapur në Ballkan". Ky aktivitet, i cili nisi me një minutë heshtje në nderim të viktimave tërmetit në...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][image_slider_no_space on_click="prettyphoto" height="300" navigation_style="light" highlight_active_image="yes" images="17960,17961,17962,17963,17964,17965,17966,17967,17968,17969,17970,17971,17972,17973,17974,17975"][vc_column_text] Konferenca “Kërkimi Shkencor në Hapësirën Mbarëshqiptare dhe Roli i Diasporës shqiptare”, organizuar nga Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës dhe Instituti "Alb-Shkenca" nën kujdesin e Ministrit të Shtetit për Diasporën dhe mbështetjen e...

Me kërkesë të Kryeministrit Edi Rama, në mbledhjen e qeverisë të mbajtur në Korcë në datën 29 shtator u vendos që Samiti i Dytë i Diasporës të mbahet në 2 Mars 2019. Kjo datë është edhe përvjetori i 475-të i Kuvendit të Lezhës që është...

Në kuadër të projektit Diaspora për Zhvillim i cili ndër të tjera ka për qëllim krijimin dhe fuqizimin e rrjetit të profesionistëve shqiptarë në Diasporë, Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës, në bashkëpunim me Ministrin e Shtetit për Diasporën z. Pandeli Majko, zhvilluan takimin me...

Ministri i Shtetit për Diasporën, z.Pandeli Majko prezantoi sot Fondin Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës i cili është një nga tre strukturat të cilat do të aplikojnë politikat e reja shtetëtore për Diasporën shqiptare. Në fjalën e tij përshëndetëse ministri tha se Fondi i Zhvillimit të...