Sherbime

e-Albania.al Shërbimet e administratës publike Lista e shërbimeve elektronike sipas institucioneve E-albania është portali qeveritar ku shërbimet publike që gjendjen në zyrat dhe sportelet fizike të institucioneve ofrohen në mënyrë elektronike....