Slider

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text] U nënshkrua marrëveshja e bashkëpunimit midis Fondit Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës dhe Shtëpisë Botuese Toena për blerjen e të drejtës së autorit, për 13 vepra me autorë shqiptarë, të cilat...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text] “Dhoma e Biznesit të Diasporës” me mbështetjen e “Ministrisë së Kulturës së Republikës së Shqipërisë”, ju njeh me hapësirën më të re virtuale www.rrenjetemia.al dedikuar promovimit të krijimtarisë tradicionale shqiptare. Artizanët, të...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text] “Dhoma e Biznesit të Diasporës”, në bashkëpunim me “Unionin e Sipërmarrësve të Rinj” dhe me mbështetjen e “Fondit Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës” organizuan ditën e djeshme aktivitetin e ndarjes së...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text] Në aktivitetin “Samiti i Grave të Biznesit”, gjatë fjalës së tij përshëndetëse, Ministri i Shtetit për Diasporën z. Pandeli Majko, foli mbi rolin e gruas në biznes dhe kontributin e tyre...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text] Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës dhe Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare me mbështetjen e Ministrit të Shtetit për Diasporën, organizojnë “Samitin e Grave të Biznesit” më 8 korrik 2021. Ky...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]Botohet Periodiku i parë për vitin (2021), "Diaspora Shqiptare”, Analiza dhe Studime    Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës publikon online Periodikun e parë për vitin 2021, "Diaspora Shqiptare”, Analiza dhe Studime. Ky...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text] Agjencia Kombëtare e Diasporës, me mbështetjen e Ministrit të Shtetit për Diasporën dhe Bankës së Shqipërisë, organizoi aktivitetin “Dita Ndërkombëtare e Remitancave”, duke vlerësuar këtë kontribut të remitancave në dobi të...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text] Më datë 2 qershor 2021, u mbajt aktiviteti Digi Diaspora 2 – Meetup #2, me qëllimin e ofrimit të njohurive në fushën e IT-së, duke angazhuar profesionistë të kualifikuar nga Diaspora...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]Në aktivitetin Digi Diaspora 2 - Meetup #1, të mbajtur më 12 Maj 2021, të ftuarit ndanë eksperiencat dhe njohuritë e tyre në fushën e teknologjisë, përmes angazhimit të diasporës shqiptare,...

[vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation="" row_type="row" use_row_as_full_screen_section="no" type="full_width" angled_section="no" text_align="left" background_image_as_pattern="without_pattern"][vc_column][vc_empty_space][vc_column_text]Dhoma e Biznesit të Diasporës Shqiptare në kuadër të projektit “Angazhimi i Diasporës në transferimin e njohurive bujqësore në Shqipëri”, zhvillon më dt. 28.04.2021, ora 11:00 trajnimin e dytë online me...