“Connect Albania”, Një Projekt që do të zbulojë energji të reja në Diasporë

“Connect Albania”, Një Projekt që do të zbulojë energji të reja në Diasporë

Në kuadër të Programit “Angazhimi i Diasporës Shqiptare në zhvillimin social dhe ekonomik të Shqipërisë”, IOM (Organizata Ndërkombëtare për Migrimin) vijoi me prezantimin online të Projektit “Connect Albania”, i cili funksionon pranë Dhomës së Biznesit të Diasporës Shqiptare.

Në këtë projekt do të angazhohen si Agjentë Zhvillimi anëtarët e Diasporës Shqiptare në të gjithë botën, me një fokus të veçantë fillimisht në Diasporën Shqiptare e cila jeton në Itali.

Në fjalën e tij, Ministri i Shtetit për Diasporën z. Pandeli Majko u shpreh se po punohet që “Connect Albania” të mos mbetet në kuadrin e një projekti të përkohshëm, por të zhvillohet me investitorë nga e gjithë bota.

“Connect Albania”, një projekt që do të zbulojë energji të reja në Diasporë

#diasporashqiptare #unëjamshqiptar #diasporapërzhvillim