Drejtoresha e Fondit Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës në “Forumin për Bashkë-Investime dhe Rrjetëzim” në Prizren

Drejtoresha e Fondit Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës në “Forumin për Bashkë-Investime dhe Rrjetëzim” në Prizren

Drejtoresha e Fondit Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës, znj. Soana Jaupllari mori pjesë në “Forumin për Bashkë-Investime dhe Rrjetëzim”, i cili zhvilloi punimet në datat 5-6 korrik 2019 në Prizren, Kosovë.

Znj. Jaupllari ishte e pranishme në panelin e dytë, me temë: Shumë investime të huaja në Kosovë janë falë Diasporës shqiptare dhe bashkërendimit të tyre me shtetin amë.