Këshilli Drejtues i FSHZHD zhvillon mbledhjen e radhës

Këshilli Drejtues i FSHZHD zhvillon mbledhjen e radhës

Këshilli Drejtues i Fondit Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës zhvilloi sot mbledhjen e radhës, gjatë së cilës u prezantuan donatorët dhe bashkëpunëtorët e FSHZHD-së; Marrëveshjet dhe Memorandumet kombëtare dhe ndërkombëtare të realizuara nga FSHZHD; Arritjet e projektit “Diaspora për Zhvillim”, të projektit “Diaspora Shkencore si një Faktor Ndryshimi në Procesin e Integrimit Evropian të Shqipërisë” si dhe të projektit për “Dhomën e Biznesit të Diasporës- Krijimi dhe Nxitja e Investimeve të Diasporës në Shqipëri”.