Nis trajnimi i strukturave administrative për Diasporën në bashkitë e vendit

Nis trajnimi i strukturave administrative për Diasporën në bashkitë e vendit

Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës ka marrë pjesë në prezantimin online të projektit më të ri për angazhimin e Diasporës në vendlindje. Ai do të jetë programi “Migrim & Diasporë”, për angazhimin në vendlindje. Ky program ka synim të fuqizojë rolin e diasporës dhe migrantëve në zhvillimin ekonomik vendor në Shqipëri. “Migrim & Diasporë”, është një projekt i financuar nga Qeveria Gjermane, në bashkëpunim me Ministrin e Shtetit për Diasporën të Shqipërisë, Ministrinë e Brendshme të Shqipërisë dhe me mbështetjen e Shoqërisë Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ).

Lexo me poshtë lajmin e plote:

Nis trajnimi i strukturave administrative për Diasporën në bashkitë e vendit