Pyetësori E-Diaspora

  Përmes këtij pyetësori, dëshirojmë të mbledhim parapëlqimet tuaja për tipologjinë e veprave që do të dëshironit të lexonit në platformën dixhitale. Dixhitalizimi i veprave të shkruara në gjuhën shqipe lidhet drejtpërdrejtë me gjuhën dhe traditën shqiptare. Ky proces synon të gjallërojë kujtesën e anëtarëve të Diasporës nëpërmjet letërsisë dhe leximit në shqip. Objektivi ynë i parë është realizimi dixhital i rreth 100 veprave të zgjedhura të letërsisë shqipe, në bashkëpunim me personat që mbajnë të drejtën e autorit.

  Grupmosha tek e cila përfshiheni

  18-30 vjeç30-4040-5050-60>60

  Shteti në të cilin jetoni

  Gjinia

  FemërMashkull

  Niveli i arsimit

  DiplomëTitull universitarTitull pas universitar

  Kategoritë e preferuara të librave

  AutobiografiRomanHistoriDramëPoeziProzëFilozofik/psikologjiTregime /novelaBesimUdhë përshkrimeStudime/KritikëAlbanologjiPublicistikëLetërsi për fëmijë

  Autori/autorët e preferuar

  Përzgjidhni periudhën historike e kulturore të veprave të preferuara