Rrenjet e mia-Kulture 360 – “Brandi që na bashkon!”

Rrenjet e mia-Kulture 360 – “Brandi që na bashkon!”

“Dhoma e Biznesit të Diasporës” me mbështetjen e “Ministrisë së Kulturës së Republikës së Shqipërisë”, ju njeh me hapësirën më të re virtuale www.rrenjetemia.al dedikuar promovimit të krijimtarisë tradicionale shqiptare.
Artizanët, të apasionuarit pas krijimtarisë artizanale, sipërmarrësit, tregtuesit dhe koleksionistët e veprave artizanale në vend dhe në diasporë, duke krijuar profilin e tyre në këtë mjedis bashkëkohor prezantimi, bëhen pjesë e panairit virtual në shërbim të promovimit të krijimtarisë së tyre tradicionale.

Hapësira më e re virtuale/ BRANDI QË NA BASHKON – rrenjetemia.al !

#kulturë
#rrënjetemia
#diasporashqiptare
#dhomaebiznesitdiasporës

#diasporashqiptare #unëjamshqiptar #diasporapërzhvillim