Archive

[image_slider_no_space height="300" navigation_style="light" highlight_active_image="yes" images="17955,17949,17950,17951,17952,17953,17954,17956"] Zhvillon punimet e ditës së parë, konferenca dy ditore “Kërkimi Shkencor në Hapësirën Mbarëshqiptare dhe Roli i Diasporës Shkencore”. Një aktivitet i organizuar nga Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës dhe Instituti "Alb-Shkenca" nën kujdesin e Ministrit të Shtetit për Diasporën dhe...

Këshilli i Ministrave ka miratuar propozimin e Ministrit të Shtetit për Diasporën për financimin e projektit “Për Dhomën e Biznesit të Diasporës, krijimi dhe nxitja e investimeve të Diasporës në Shqipëri dhe zbatimin e tij nga Fondi Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës”. Krijimi i Dhomës së...