Vizita në SHBA, Ministri takime në Departamentin Amerikan të Shtetit

Vizita në SHBA, Ministri takime në Departamentin Amerikan të Shtetit

Ministri u takua me përfaqësuesit e Departamentit Amerikan të Shtetit për Punët e Jashtme, zyrën e Edukimit, Diplomacisë Elektronike, këshilltarin për rininë globale, si dhe zyrtarin e shtetit, përgjegjës për Shqipërinë. Në këtë takim, u diskutua për mënyrën e lehtësimit të pajisjes me viza të shqiptarëve si dhe për programet e shkëmbimit mes universiteteve shqiptare dhe atyre amerikane.