Zhvillon punimet dita II e “Samitit të Grave të Biznesit”

Zhvillon punimet dita II e “Samitit të Grave të Biznesit”

Zhvillon punimet dita II e “Samitit të Grave të Biznesit” për rrjetëzim me informacione, prezantime dhe diskutime.

Në këtë kontekst, u ndanë përvojat e suksesit dhe projektet nga anëtare të Diasporës shqiptare dhe përfaqësuese të biznesit vendas, si dhe u prezantuan platformat elektronike, “Rrjeti i Profesionistëve” dhe “Si të bësh biznes në Shqipëri” të Fondit Shqiptar për Zhvillimin e Diasporës.

Më pas, të pranishmit u njohën me një ekspozitë me veshje popullore, ata vizituan ekspozitën fotografike “Flas shqip” në Galerinë “Kalo” si dhe zhvilluan një vizitë në biznesin EPay Albania.